Želite li provesti kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji kampiranje je odmor gdje ćete se najbolje moći povezati sa svojim najbližima.

Zajednička gradnja šatora ili postavljanje prikolice, pripremanje jela, uživanje na plaži, posjeti turističkim znamenitostima…, sve se to pretvara u zajedničku pustolovinu!

Veličina parcela u kampu omogućuje gostu svojevrsnu privatnost i udobnost. Kamp je kapaciteta 70 kamp jedinica te može primiti do 200 osoba. 3 parcele imaju priključak vode, struje i kanalizacije, a ostale posjeduju priključak za struju.

Kamp je 80% pošumljen, ali zbog njegovog položaja na uzvisini u njemu uvijek ima svježine koju donosi vjetar Maestral koji puše s mora na kopno.

Camping Nin svojom uređenošću te lokacijom idealno je mjesto gdje možete doživjeti Vaše kampiranje iz snova!

Uživajte u zajedničkom odmoru na otvorenom!

Sanitarni čvor


Urednost i čistoća su nam na prvome mjestu, ali i osjećaj udobnosti također.

Suvremeno uređeni sanitarni čvorovi opremljeni su standardnom opremom, umivaonicima i tuševima sa toplom vodom, WC-ima, prostorom za pranje suđa i rublja, tu su i perilice za odjeću, prostor za pražnjenje prenosivih WC-a / kemijski WC te tuš za pse.

Napravite rezervaciju

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Camping Nin i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.