Okruženje

Prirodna i kulturna baština Grada Nina

Uživajući u odličnoj atmosferi našeg kampa upoznajte starohrvatski kraljevski grad Nin, europsku destinaciju izvrsnosti, grad tritisućljetne povijesti i iznimnih prirodnih ljepota!!! Naš kutak raja - Nin - european destination of excellence 2010.
www.nin.hr/hr/bastina

Pogledaj na karti


Solana i Muzej soli

Boravak u Ninu prilika je da tu, na licu mjesta, obiđete polja soli, da upoznate jedinstvenu floru i faunu te sa sobom, kao poseban suvenir, ponesete različite vrste soli i od nje napravljene suvenire. www.solananin.hr

NIN European Destination of Excellence
Birdwatching Nin 2018
Kitesurfing kiteboarding in Nin, Croatia
THE BEST ROMANTIC DESTINATION IN EUROPE - NIN

Pogledaj na karti


Zadar

Zadar je udaljen 14 km od Nina, centar Zadarske regije, grad burne povijesti, bogate spomeničke baštine, okružen s 265 otoka, otočića i grebena, grad mladih, grad košarke i morskih sportova, grad mnogih kulturnih i arhitektonskih atrakcija, a njegovi zalasci sunca proglašeni su najljepšima na svijetu.
www.zadar.travel

Pogledaj na karti


NP Kornati

Nacionalni park Kornati nalaze se u središnjem dijelu hrvatskog Jadrana, unutar šibenskih i zadarskih otoka, izuzetne krajobrazne ljepote i neobične razvedenosti obale. Tijekom sezone postoji mogućnost odlaska na organizirani jednodnevni izlet brodom.
www.np-kornati.hr

Pogledaj na karti


Park prirode Telašćica

Park prirode Telašćica nalazi se na ulazu u Nacionalni park Kornate, a zbog neobične ljepote i značaja proglašena je parkom prirode 1988. Uvala Telašćica okružena je s 13 otoka i otočića, a sadrži i šest otočića unutar uvale. Tijekom sezone postoji mogućnost odlaska na organizirani jednodnevni izlet brodom.
www.telascica.hr

Pogledaj na karti


NP Paklenica

Nacionalni park Paklenica prostire se na primorskoj padini južnog Velebita, a najljepša područja su kanjoni Velike i Male Paklenice. Od Nina do ulaza u nacionalni park ima oko 50 km.
www.np-paklenica.hr

Pogledaj na karti


Kanjon rijeke Zrmanje

Zrmanja je jedna od najljepših rijeka Europe: savršeno bistra voda s veličanstvenim kanjonom i čarobnim vodopadima. Lagana je i sigurna za početnike kanuiste, a prirodno okruženje čini ju izuzetno uzbudljivom.
www.zadar.hr/hr/zrmanja-river-canyon/

Pogledaj na karti


Park prirode Vransko jezero

Vransko jezero je najveće jezero u Hrvatskoj koje je uređeno kao park prirode, a u njemu se nalazi ornitološki rezervat. Udaljen je od Nina oko 40 km.
www.vransko-jezero.hr

Pogledaj na karti


NP Krka

Nacionalni park Krka prostire se između Knina i Skradina, a u njemu se nalazi rijeka Krka sa prekrasnim slapovima. Tijekom sezone postoji mogućnost odlaska na organizirani izlet ili samostalni razgled. Udaljenost od Nina je 95 km.
www.np-krka.hr

Pogledaj na karti


NP Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera jedini je nacionalni park u Hrvatskoj čija je prirodna ljepota i posebnost uvrštena među prvima na Popis svjetske baštine (UNESCO). To je šumovit planinski kraj s 16 manjih i većih jezera, a udaljen je 146 km od Nina.
www.np-plitvicka-jezera.hr

Pogledaj na karti


Pag

Grad Pag ima bogatu kulturnu baštinu i tradiciju. Poznat je po paškoj čipki, paškom siru i janjetini, a udaljen je od Nina 75 km.
www.tzgpag.hr

Pogledaj na karti