U srcu Dalmacije, u slikovitom i povijesnom gradu Ninu, u blizini mora smjestio se Camping Nin, smješten svega 200m od pješčanih plaža, daleko od većih prometnica, a do centra grada ima 400m ako se uputimo prekrasnom šetnicom uz more.

Kamp odiše mediteranskim ambijentom; stabla maslina, lavanda, i drugo mediteransko bilje samo su dio očuvanog prirodnog krajolika. U kampu su također na raspolaganju mobilne kućice i apartmani. Kamp raspolaže s tri veza za brodice.

Gostima je na raspolaganju moderno uređen te u potpunosti opremljen sanitarni čvor, prostor s perilicama rublja, prostor za ručno pranje posuđa i rublja, prostor za pražnjenje kemijskih WC-a te tuš za pse.

Dostupan je i besplatni WiFi pristup Internetu te dječje igralište.

Gosti kampa zainteresirani za lokalnu kulinarsku ponudu i specijalitete mogu posjetiti restorane udaljene svega do 500m od kampa.

Na recepciji kampa gostima su na raspolaganju informacije o okruženju i izletima. Netaknuta priroda i bogata kulturno-povijesna baština čini ovaj gradić privlačnom turističkom destinacijom.

Među darovima prirode, jedan od najvrijednijih je ljekovito blato (peloid) koje se koristi za liječenje raznih tegoba te nadaleko poznata solana koja datira još iz rimskog doba.

Ninske plaže, zbog plitkog i toplog mora, posebno privlače obitelji s djecom. A vjetrovi koji pušu čine ovaj akvatorij idealnim za surfanje i zmajarenje.

Ako želite uživati u miru i tišini u prirodi ovo je idealno mjesto za vas.

Posjetite nas i uvjerite se sami!