Poštovani gosti,
Izuzetna nam je čast izraziti Vam dobrodošlicu te zaželjeti ugodan boravak u našem kampu. Naša je želja biti Vam uvijek na raspolaganju, u nadi da će Vaši praznici biti ugodni i bezbrižniji nego ikad. Pozivamo Vas na strogo poštivanje pravila kućnog reda koje smo Vam dali na dan dolaska.


1. U kampu mogu biti smješteni samo na recepciji prijavljeni gosti.

2. Izbor mjesta u kampu je slobodan, osim na numeriranim parcelama uz obvezu racionalnog korištenja prostora, vodeći računa o prostoru Vaših susjeda.

3. Ograđivanje odabranog prostora nije dozvoljeno.

4. Broj koji ste dobili prilikom prijave, dužni ste izvjesiti na vidno mjesto.

5. Molimo Vas da ne stvarate buku, koja može smetati ostalim gostima, uključujući upotrebu radio aparata, televizora i glazbala: potpuni mir i tišina u autokampu su od 23,00 do 7,00. Popodnevni mir traje od 13,00 do 15,00. Istovremeno Vam skrećemo pozornost da u to vrijeme vodite računa o Vašoj djeci.

6. Gosti su dužni voditi brigu o čistoći prostora koji koriste. Otpadnu vodu iz prikolice sakupljajte u posudu i ne ostavljajte da otječe u zemlju. Smeće sakupljajte u plastične vreće te ih odložite u kontejnere. Ostavljajte korištene prostore u sanitarnim blokovima onako kako biste ih željeli pronaći.

7. Vlasnici pasa dužni su pse voditi na uzici, a na svom prostoru držati vezane. Nuždu koju obave kućni ljubimci, vlasnici su dužni pokupiti–očistiti.

8. Maksimalna brzina kretanja vozilima je 20 km na sat.

9. Loženje vatre na otvorenom je, zbog opasnosti od požara, zakonom zabranjeno.

10. Ukoliko ste pronašli ostavljene – zaboravljene predmete, molimo Vas da ih predate na recepciji.

11. Za izgubljen broj kampa ili propusnice za automobil naplatit ćemo odgovarajući iznos prema našem cjeniku.

12. Posjeti su dozvoljeni samo u slučaju urednog prijavka na ulazu-recepciji kampa. Za kraće zadržavanje u kampu, posjetitelji su dužni na ulazu ostaviti jedan važeći osobni dokument, koji vraćamo pri izlasku iz kampa.

13. U slučaju zadržavanja u kampu dužeg od 2 sata, boravak naplaćujemo na ulazu na recepciji.

14. Za priključenje ili isključenje struje, obratite se na recepciju kampa. Kontrolu ispravnosti elektro-instalacija vrši za to odgovorni djelatnik kampa. Neispravne elektro-instalacije bit će isključene iz elektro-mreže kampa.

15. Zabranjeno je kuhanje na struju, osim roštilja.

16. Uprava kampa ne preuzima nikakvu odgovornost za nestale ili oštećene stvari u vlasništvu gostiju te za nesreće ili ozljede koje nastanu osobnom nepažnjom gostiju unutar kampa.

17. Gosti su dužni prostor za kampiranje osloboditi najkasnije do 10,00 sati. Blagajna na recepciji otvorena je od 8,00 do 16,00 sati.

18. Za napuštanje kampa poslije 10,00 sati bit ćemo Vam prinuđeni naplatiti još jedan dan boravka u kampu. Na dan odlaska molimo vas nemojte zaboraviti vratiti broj i propusnicu za automobil.

Gostima koji se ne pridržavaju ovog Kućnog reda kao i gostima koji svojim ponašanjem remete tišinu i uznemiruju druge goste, može se otkazati korištenje usluga smještaja. Rok za otkaz je 24 sata.